Frakt & Retur

id = "result_box"

Om din beställning har mottagits, skickar vi dig en e-postbekräftelse.
 
Om du inte har gjort utbetalningen efter beställning kommer vi att skicka dig en e-postbekräftelse med betalning länken. Om du redan har betalat pengar för det, kommer vi att skicka en e-postbekräftelse, så att du kan bekräfta din beställning. Om du hittar några problem, vänligen kontakta oss via e-post inom 24 timmar. Om vi ​​får mindre än 24 timmar, ingen e-post från dig, kommer vi att skicka den information som finns på produktens beställning

Efter betalning skickar vi dina produkter inom 48 timmar. Då kommer vi att skicka länken Absendungsnachrichten och möjliggör spårning och sökning så att du kan spåra online sjöfarten status när som helst.

Efter betalning, kommer vi ordna din beställning inom 24 timmar och skickar dig en e-postbekräftelse. Om du vill ändra ordningen information, vänligen kontakta oss via e-post inom 24 timmar.

Vanligtvis tar leveranstid är 5-12 dagar, ha tålamod. Om du har några frågor under leverans, vänligen kontakta oss i tid för att kunna behandlas av Email.Wir som så att du kan få varorna i tid ..

Under leveranstiden, kan vi inte acceptera din begäran om att ändra ordning och returnera varan tyvärr. När du har fått produkten, vänligen kontakta oss. Snart slutföra retur eller återbetalning.

Om du har invändningar mot Aanahme varor, av någon anledning, kommer vi inte återbäring sändnings kostar och dra av 10% avgifter slitage